Valentine's Day Broken Heart

Sunday, 6 May 2012

RESULT UPU !

Esok 7 Mei 2012 , result UPU akan keluar . Huhu nebes gila...Semua budak-2 tahun 94 mesti tengah nebes semuanya nak nak tunggu result esok ni.Hee esok stat pukul 12 tengah hari baru boleh check :)


Harap lah aku dapat . Tapi aku nak yang dekat-2 jee . Kalau dapat jauh-2 kompem aku  takkan pegi. HAHA aku tak suka lah jauh-2 ni.Susah nak balik rumah.Tak syiokkk !


Kalau dapat jauh-2 or tak dapat U , aku akan study di CityU Kolej.Dekat PJ je kolej ni..Kolej dia cantik.
Okay laa..So rasa macam nak masuk situ jee lah..HEHE


HUHU VERY-2 THE NEBES LAHH ! :P

Wednesday, 2 May 2012

SORRY SEMUA :)

Assalammualaikum semua . Salam 1 Malaysia , 1 Blogger :) HUHU cuba korang tengok blog aku ni . Dah kosong kan ? Takde ape-2 post dah kan ? Hee aku dah delete lah post-2 aku semua....
Sorry semua aku terpaksa delete post-2 tu atas sebab-2 yang tertentu.. ( ecehh atas sebab ape entah . padahal saje je aku delete semua . macam malas dah nak main blog ni .)


Nanti-2 kalau mood berblogging ni datang balik aku update ye . Bye-2 semua :)
Wasalam :D